Дунавска перла 2017

В Русе в рамките на гимнастическия фестивал се проведе състезнаето по спортна акробатика за деца и младежи. Участваха спортисти от България, Великобритания и Белгия.

Прочети още: Дунавска перла 2017

Европейско първенство 2017

В полския град Ржешов завърши Европейското първенство по спортна акробатика - в категория  младежи от 13 до 19 години и в категория сеньори.

Прочети още: Европейско първенство 2017

Европейско първенство 2017

В полскя град Ржешов  преди започвaнето на   шампионата за мъже и жени се състоя Европейското първенство по акробатика за младежи. Състезаваха се две възрастови категории - от 11 до 16 и от 12 до 18 години.

Прочети още: Европейско първенство 2017

ДП по акробатика, младша възраст

В София свърши Държавния шампионат за деца по спортна акробатика. Този спорт е много популярен в страната и има дълбоки традиции. И сега учстничките на състезанието бяха поздравени от легендите на българската акробатика - Ангелина Маджарова, Соня Ангелова и Людмила Кръстева - бивши световни и европейски шампионки, също и Христо Димитров и Борислав Борисов, които са бронзови медалисти на поледното ЕП в състава на мъжката четвьорка.

Прочети още: ДП по акробатика, младша възраст

Турнир по акробатика в Сливен

Сливен прие малките акробати от западната част на България - в турнира участваха спортисти от Бургас, Айтос и Сливен. Мъничките показаха своите навици в индивидуална акробаика, а по-големите вече зарадваха зрители с парно-групови съчетания.

Прочети още: Турнир по акробатика в Сливен