Световно първенство за младежи 2017

След Световното първенство по скокове на батут за сениори в София се проведе и шампионатът за младежи. В състезанието имаше българско участие, имаше и медали.

Прочети още: Световно първенство за младежи 2017

СП в София 2017

В София завърши Световното първенство по скокове на батут, минитрамп и акробатична пътека. Сред гимнастиците от  категория сеньори нямаше българско участие, тъй  като единственият планиран участник  Ясен Иванов се  контузи.

Прочети още: СП в София 2017

СП започва без Ясен...

След два дни в София започва Световното първенство по скокове на батут, минитрамп и акробатична пътечка. За съжаление, няма да вземе участие българският спортист Ясен Иванов, който  наскоро получи контузия на глезена, изискваща  дълго лечение и възстановяване.

Прочети още: СП започва без Ясен...

WORLD CUP VALLADOLID 2017

В Испания се проведе последния през тази година етап на Световната Купа по скокове на батут и пътека. България изпрати на състезанието голяма делегация, защото този спорт се развива в страната много активно. През ноември в София ще се състои Световно първенство по скокове на батут.

Прочети още: WORLD CUP VALLADOLID 2017

World Cup LOULE 2017

В Португалия  завърши етапът на Световната купа по скокове на батут. От България участваха Ивелин Йорданов и Ясен Иванов.

Прочети още: World Cup LOULE 2017