МТ "Любчо Солачки" 2017

В Благоевград се проведе традиционният турнир по спортна гимнастика за деца. Освен гимнастици от България  за приза  се състезаваха спортисти от Англия, Македония, Гърция, Кипър и Сърбия.

Прочети още: МТ "Любчо Солачки" 2017

Шоу "Алексей Немов"

Бившият прочут гимнаст Алексей Немов всяка година организира в Москва шоу на своето име. Това е голям гимнастически празник - много действащи и бивши известни спортисти смятат за чест да участват в него.

Прочети още: Шоу "Алексей Немов"

„Седемте тепета” 2017

"Седемте тепета"  е турнир по спортна гимнастика за деца, който  за трети път се провежда в Пловдив. В него участваха клубове от Хасково, Русе, София, Благоевград, Варна, Търговище. Победителите получиха призове от ръцете на Йордан Йовчев.

Прочети още: „Седемте тепета” 2017

Очакван резултат

Непопадането във финалната част на СП по спортна гимнастика на българските гимнастици и гимнастички бе очаквано -  според думите на старшия треньор на националния отбор. Докато очакваме от гимнастиците само участие без стремеж към добър резултат, няма да има успех. Време е в българската федерация по гимнастика  да си  направят изводи и най-после да заработят усърдно в залите.

Прочети още: Очакван резултат

Стартира СП 2017

На 2 октомври започва Световно първенство по спортна гимнастика в Монреал.  България ще бъде представена от Памела Георгиева, Йоана Янкова, Димитър Димитров, Христос Маринов и Йордан Александров. Успех на спортистите!

Прочети още: Стартира СП 2017