Купа Диляна 2018

В Пазарджик се състоя международният турнир на приз на клуб "Диляна". Клубът се нарича в честта на световната шампионка Диляна Георгиева, която започна да тренира в този град и в този клуб.

Прочети още: Купа Диляна 2018

ДП ансамбли 2018

В София завърши Държавно първенство за ансамбли. В България почти всички гимнастички във всички клубове от август до ноември са заети с ансамбловата подготовка и чак след това започват да наваксват с индивидуалната. Този модел се смята за остарял по цял свят, но не и в България.

Прочети още: ДП ансамбли 2018

Spartacus “Emeralds Cup” 2018

На Купа "Спартак" в Солун (Гърция) дойдоха гимнастичките от Русия, Швеция, Германия, Испания, Южна Африка и България, която беше представена от гимнастичките на клуб "Тракия" (Пловдив) и "Олимпия74" от София.

Прочети още: Spartacus “Emeralds Cup” 2018

Златна Купа Локомотив 2018

В София за втория път се състоя Купата на клуб "Локомотив" по художествена гимнастика. Участваха повече от 450 гимнастички от цялата страна, също от Испания, Украйна, Белгия, Люксембург, Израел, Великобритания и Турция. Организира състезанието Старшата треньорка на клуба Катрин Велкова.

Прочети още: Златна Купа Локомотив 2018

МОИ 2018

Завърши Младежката Олимпиада 2018. В цялата гимнастическа програма българските гимнастици участваха само в художествена гимнастика и акробатика, в другите видове не бяха отбрани предварително.

Прочети още: МОИ 2018