Тракия Елит 2017

В Пловдив се състоя международен турнир по художествена гимнастика, отлично организиран от клуб "Тракия Елит". Участваха гимнастички от 20 клуба на България, също така от Молдова, Норвегия, Белгия, Италия и др. На откритието присъства и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Прочети още: Тракия Елит 2017

Spartacus"Emeralds"cup 2017

В Солун завърши международния турнир по художествена гимнастика, където бяха представени и български гимнастички - от клубовете "Тракия" (Пловдив), "Грация" (Варна), "Локомотив" (София), "Черноморец" (Бургас), "Олимпия 74" (София).

Прочети още: Spartacus"Emeralds"cup 2017

Udine IT for clubs 2017

В италианското градче Удине се състоя Международният турнир по художествена гимнастика, в който взеха участие гимнастички от Русия, Италия, България, Германия, Хърватия, Турция, Полша, Сърбия, Словения.

Прочети още: Udine IT for clubs 2017

"Царица Маргарита" 2017

Този турнир се провежда във Варна вече за 25-ти път. Поради юбилея той бе уважен от цар Симеон Сакскобургготски и Царица Маргарита.

Прочети още: "Царица Маргарита" 2017

"Панагюрско съкровище" 2017

Само преди 2-3 години  в Панагюрище  бе открит клубът по художествена гимнастика "Мери Денс" и  той вече е организатор на свой клубен  турнир - "Панагюрско съкровище". Съдейки по интереса към  първото издание на турнира  може да предположим, че той ще стане традиционен.

Прочети още: "Панагюрско съкровище" 2017