ПРИКОВА МЕ!

Когато наоколо има много хора и почти всички са ти непознати, очите ти почти не различават отделни лица. Всички сякаш плуват покрай теб като една река. Изведнъж очите ти хващат едно лице, един човек, който също не ти е познат. Но с нещо се отличава от всички други. И тогава го гледаш с интерес и не можеш да се откъснеш от него. Защото има в него нещо много индивидуално, нестандартно, интересно…

Така беше и с мен в тренировъчната зала «Универсиада», където гледах Държавното отборно първенство. Случайно забелязах едно момиче, което не играеше този ден и се намираше в публиката, но много често очите ми я търсеха. Най-накрая не се сдържах и я заговорих.

Ако и вие още не я познавате, заповядайте – това е Теди Джорджина.

Научих от нея, че е от клуб «Левски Илиана», тренира при г-жа Жоржета Атанасова,че е на 11 години и е започнала да тренира от 6-годишна възраст. Каза, че има амбиции и ще се старае много. Най-любимата й гимнастичка е Евгения Канаева, от това просто бях изненадана. Все пак Канаева не е българка и вече отдавна не играе. От този отговор се вижда много сериозното отношение към художествената гимнастика на една малка гимнастичка. Тя сигурно иска да стане като Женя. Кой знае, има шанс!

Между другото, много ми харесва Теди на килима. Тя изпълни танго като съчетание без уред. И това танго беше истинско – с истинския му характер и темперамент, което не е възможно да бъде научено изкуствено на тази възраст.

https://youtu.be/qUmgC73d69Q

 Успех, Теди! Аз съм твоя фенка вече и вярвам в теб!

PIC 1600