МАЛКОТО СЪВЪРШЕНСТВО

Всичко е събрано в това момиче – красиво лице, хубава фигура, идеални падьоми, пластични ръце. При това е умно и много старателно. И с треньора й много й е провървяло. От първите стъпки в гимнастика тренира при Николай Боев, който е много грамотен и внимателен треньор. Разказаха ми, че Николай има индивидуален подход към всяка една своя гимнастичка. И самата аз виждам, че гимнастичките му имат добри основи и постоянно напредват с всяко следващо състезание.

Мисля, че и на Николай му е приятно да работи с  дете като Вероника Любчова. Възпитана, послушна, изпълнява всичко старателно и с удоволствие.

Според мен, Вероника е главната претендентка за индивидуалната надпревара на Европейско първенство-2017 и, възможно, за участие в Младежките олимпийски игри-2018. Тя е родена през 2003 г и има шанс за тези състезания. Вече е избрана в групата на гимнастичките, които ще бъдат селектирани за подготовка за тези състезания.

Има още време и знам, че няма да пропилеят с треньора възможностите си. Само да се опази от травми и болести. С много труд и с много радост от художествена гимнастика, от това, че всичко й се отдава в този спорт – и само напред!

 ники и вероника

ники и вероника1

Натали шарм 3